Учора перебирала літні речі й зрозуміла, що майже всі мої “улюблені покупки” останнього часу — це світлі топи, особливо молочні. Але смішно те, що частину з них я вдягала буквально пару разів. На фото вони виглядають дуже стильно, а в житті починаються нюанси: то тканина просвічує, то складно підібрати низ, то після прання вже не той вигляд. І при цьому є один простий молочний топ, який я ношу постійно — з джинсами, зі спідницею, навіть під піджак. Після цього захотілось знайти ще щось подібне, але без “одноразового ефекту”. Дивилась різні варіанти тут топ молочного кольору і помітила, що прості моделі чомусь виглядають найбільш живими в повсякденних образах. У вас теж так чи я одна постійно промахуюсь із топами?
8 Views

Я взагалі випадково відкрив цю тему, але стало цікаво почитати. Ніколи б не подумав, що з простими топами може бути стільки нюансів. У мене підхід до одягу максимально простий — якщо річ зручна і не дратує, значить нормальна. Але тепер хоча б зрозуміло, чому люди можуть довго шукати “ту саму” базову річ і чому одні речі живуть у гардеробі роками, а інші зникають після кількох виходів.